lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Скандально відомий в середовищі українців Росії Б.Безпалько з`явився поряд з Путіним
УВКР
УВКР

Тепер провокатор Безпалько «представляє» українців Росії, (або - зустріч двох «резидентів»)

07 червня 2012 року президент Російської Федерації В.Путін підписав указ «Про Раду при Президенті Російської Федерації з міжнаціональних відносин». ( http://www.kremlin.ru/acts/15577 )

Головним завданням Ради є «розгляд концептуальних основ і завдань державної національної політики Російської Федерації». Згідно з положенням, Раду очолює сам Володимир Путін, заступниками призначено В.Володіна, першого заступника голови адміністрації президента РФ та Д.Козак, заступника прем?єр-міністра РФ. До Ради входять також представники національних меншин Росії. Українців Росії представляє Б.Безпалько, як голова правління так званої загальноросійської громадської організації «Федеральна національно-культурна автономія «Українці Росії».

Аналізуючи події останнього часу, пов'язані із закриттям таких загальноросійських організацій, як Об'єднання українців Росії (голова Т.М.Дудко) та Федеральна національно-культурна автономія українців (голова В.Я.Бабенко), та створенням за відсутності засобів масової інформації та представників українських громад РФ нової НФКА на чолі з Б.Безпальком, розуміємо: багато що стає на свої місця. ( http://www.uvkr.com.ua/news/2051 )

Стає зрозумілою і оперативна реєстрація новоствореної організації міністерством юстиції РФ, за чиїм позовом до суду ОУР та попередня ФНКА українців Росії були ліквідовані. Все це були скоординовані й продумані дії - ліквідація справжніх українських національних об'єднань Росії з багаторічною історією й твердими переконаннями та паралельне творення псевдоукраїнської «національно-культурної автономії українців Росії», завданням котрої, так виглядає, буде не захист мовних, культурних і духовних інтересів українців Росії, а реалізація «державної політики Російської Федерації».

Максим РІВНИЙ

Прес-служба УВКР

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Богдан Безпалько - ліквідатор газетного фонду Бібліотеки української літератури у Москві, нині відданий Кремлеві організатор ФНКА УР (Федеральної національно-культурної автономії українців Росії)
Богдан Безпалько - ліквідатор газетного фонду Бібліотеки української літератури у Москві, нині відданий Кремлеві організатор ФНКА УР (Федеральної національно-культурної автономії українців Росії)

На світлинах: УВКР. Богдан Безпалько - ліквідатор газетного фонду Бібліотеки української літератури в Москві, нині відданий Кремлеві організатор ФНКА УР (Федеральної національно-культурної автономії українців Росії).

Від головного редактора:

Тепер сюжет став на своє місце. Колишній оперативний працівник КДБ Володими Путін найняв на громадську роботу такого ж «оперативного» Богдан Безпалька. Тепер два агенти можуть спокійно потиснути один одному руки за гарно зроблену роботу. З одним суттєвим «але»: про «оперативність» Безпалька було добре відомо в українському середовищі ще до його призначення на посаду. «Никогда он не был так близок к провалу...» - як сказано в анекдоті про Штірліца.

В.К.

Додаткові лінки:

http://kobza.com.ua/prava-ljudyny-i-gromadjanyna/4042-provokatory-rejestrujut-falshyvu-fnka.html

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка