lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 І знову – про мову!
Левко Лук’яненко

Запрошуємо до участі у Міжнародному “Форумі на підтримку української мови “Нас об’єднає мова”

Міжнародний “Форум на підтримку української мови “Нас об’єднає мова”  відбудеться 1-го липня 2015 р. в Києві у Холі чемпіонів бізнес-центру НСК “Олімпійський” за адресою: вул. Велика Васильківська, 55 (зупинка метро “Олімпійська”, колишня станція “Республіканський стадіон”). Початок рівно о 10:00 (реєстрація з 8-ої ранку до 10:00).

До участі у Форумі запрошуються активісти, науковці, урядовці, громадські діячі, представники ЗМІ з усіх регіонів України та усі, кого цікавить і турбує питання повноцінного відродження української мови.

Мета Форуму: голосно заявити усьому українському суспільству, що настав час повністю відновити і відродити українську мову, навколо якої повинні об’єднуватись усі громадяни України у цей складний для нашої держави час.

Реєструватись для участі у Форумі можна, заповнивши і відправивши анкету, яку можна відкрити за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1uxZuhF9X5lt3slS_H76sF3dHgrhvdtNq0R943A7v60M/viewform?pli=1&edit_requested=true

Витрати на транспортування для учасників відшкодовуються організаторами Форуму.

Серед учасників заходу – дисидент Левко Лук’яненко, Міністр освіти і науки України Сергій Квіт, політик і громадський діяч Олесь Доній, голова Товариства білоруської мови ім. Франциска Скорини Олег Трусов, голова Державної комісії з питань литовської мови Дайва Вайскєне та ін. Список учасників уточнюється.

Крім пленарних засідань, передбачається робота у секціях: юридична секція; секція по популярній культурі; секція по ЗМІ; секція для активістів; секція “Мовна політика в Україні та в інших державах”; секція “Безкоштовні курси української мови”.

Від прес-служби українських організацій Росії. Ми уточнили, чи буде оплата транспортних та інших витрат. Там підтвердили. Тому просимо зацікавлених пометушитися, щоби зустрітися з однодумцями. порадитись. Виходьте безпосередньо на організаторів. Якщо поїдете, паралельно повідомте нам.

Джерело:http://uamova.org/?p=953

 

На світлинах: Левко Лукяненко.Левко Лукяненко, дисидент, учасник форуму. Олесь Доній, громадський діяч, учасник форуму. Сергій Квіт,Міністр освіти і науки України, учасник форуму. Нас єднає мова.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка