lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Наші щирі співчуття пані Марії Галік

Пані Марія Галік виступає перед українцями ТатарстануНе складайте крила, дорога наша сестронько: попереду у Вас ще багато добрих справ і важливих проектів!

Шановна пані Маріє! Українське товариство „Вербиченька” висловлює Вам щире співчуття з приводу втрати чоловіка. Пан Василь був світлою й щирою, доброзичливою й гостинною людиною. Хай буде пухом йому земля.

Пані Марієчко, сестронько, поділяємо Ваш біль, тільки не падайте духом і не складайте крила, попереду ще багато добрих справ і важливих проектів. Поруч з Вами чудовий, непересічний і дружний колектив МІОК - Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету „Львівська політехніка”, а ми, не зважаючи на відстань, також поруч.

„Вербиченька”,

Нижнєкамськ, Татарстан, Росія.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

22.01.08

Галичанки Марія Галік та Ірина Ключковська на Першому Фестивалі Калинові грона Поволжжя в Нижнєкамську

На світлинах: Пані Марія Галік виступає перед українцями Татарстану. Галичанки Марія Галік та директор МІОК Ірина Ключковська на Першому Фестивалі “Калинові грона Поволжя” в Нижнєкамську.

Від редакції сайту:

Шановна пані Маріє! Члени редакції сайту “Кобза – Українці Росії” приєднуються до листа наших колег-однодумців та друзів з Татарстану: ми поділяємо Ваш біль і висловлюємо Вам свої щирі співчуття з приводу втрати коханого! Сили і доброї вдачі Вам, дорога наша сестро!

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка