lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Протиставимо ковіду нашу творчу активність!

Нижнєкамське товариство «Вербиченька» запрошує взяти он-лайн участь у поетичному святі «Добрий-Вечір»

У 1995-2001 роках  активним  членом  товариства «Вербиченька» була Євгенія Федорівна Риковцева (у дівоцтві - Добрий-Вечір). Вона була одним із засновників нашої організації, активісткою, старостою хору та «совістю» товариства. Без її схвалення та поради не проходило жодного заходу.

А ще Євгенія Федорівна писала вірші. Вірші про життя, про жіночу долю, про навколишній світ. Коли її не стало, товариством було прийнято рішення на згадку про неї раз на два роки проводити поетичні свята, на яких звучатимуть вірші поетів-аматорів, які беруть участь у житті українських організацій, що пишуть українською або іншими мовами. На рівних у святах завжди звучать авторські пісні та прозові твори.

Перший поетичний «Добрий-Вечір» пройшов у квітні 2002 року. За ці роки у святах взяли участь самодіяльні поети з Казані, Набережних Човнів, Москви, Петербурга, міст Поволжя, Сибіру, ​​далекого зарубіжжя, і навіть із Канади (заочно).

Черговий поетичний «Добрий-Вечір» відбудеться 9 квітня 2022 року об 11 годині в Будинку дружби народів м. Нижньокамська, проспект Хіміков, 74-Б.

 У зв'язку з карантинними обмеженнями будемо раді і вашою онлайн-участю. Надсилайте свої ролики, ми із задоволенням послухаємо ваші твори.

 Приймаємо вірші, пісні, прозу на українську тему, виступи у жанрі «авторська пісня», вітаємо виконання українською мовою.

Всім учасникам будуть надіслані дипломи в електронній формі.

 Якщо необхідний документ про участь у будь-якій  іншій формі,  підемо назустріч.

З усіх питань звертатися: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Телефон:  +7 9534085877

Савенко Євген Вікторович, голова Нижньокамської національно-культурної автономії «Українське товариство «Вербиченька»

Оргкомітет: Людмила Найденко, Галина Артем'єва, Людмила Лук'янова. За підтримки «Спілки українок Росії» - голова Людмила Мельник (Москва).

…………………………………

Дорогие друзья!

Украинское товарищество «Вербиченька» приглашает вас принять участие в поэтическом празднике «Добрый-Вечер».

В 1995-2001 годах в рядах товарищества состояла Евгения Федоровна Рыковцева (в девичестве Добрый-Вечер). Она была одним из основателей нашей организации, активисткой, старостой хора и «совестью» товарищества. Без её одобрения и совета не проходило ни одно мероприятие.

А еще Евгения Федоровна писала стихи. Стихи о жизни, о женской доле, об окружающем мире. Когда её не стало, товариществом было принято решение в память о ней раз в два года проводить поэтические праздники, на которых будут звучать стихи поэтов–любителей, принимающих участие в жизни украинских организаций, пишущих на украинском или других языках. На равных в праздниках всегда  звучат авторские песни и прозаические произведения.

Первый поэтический «Добрый-Вечер» прошел в апреле 2002 года. За эти годы в праздниках приняли участие самодеятельные поэты из Казани, Набережных Челнов, Москвы, Петербурга, городов Поволжья, Сибири, дальнего зарубежья, и даже из Канады (заочно).

Очередной поэтический «Добрый-Вечер» состоится 9 апреля 2022 года в 11 часов в Доме дружбы народов г. Нижнекамска, проспект Химиков, 74-Б.

В связи с карантинными мерами будем рады и онлайн-участию. Присылайте свои ролики, мы с удовольствием послушаем ваши произведения.

 Принимаем стихи, песни, прозу на украинскую тему, выступления в жанре «авторская песня»,  приветствуем исполнение на украинском языке.

Всем участникам будут высланы дипломы в электронной форме.

 В случае, если необходим документ об участии в какой-либо иной форме - пойдем навстречу.

По всем вопросам обращаться: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. +7 9534085877

Савенко Евгений Викторович - Председатель Нижнекамской национально–культурной автономии «Українське товариство «Вербиченька»

Оргкомитет: Людмила Найденко, Галина Артемьева,  Людмила Лукьянова.

При поддержке «Спілки українок Росії», председатель Людмила Мельник (Москва).

На світлині: Євген Савенко, голова НКА «Українське товариство «Вербиченька»

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка