lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Полтавське земляцтво презентували в Москві

70 років Полтавській областіБлизько 300 вихідців з Полтавської області зібрались наприкінці липня в Російській академії економіки і права на урочистості - презентацію Полтавського земляцтва

В рамках презентації полтавці організували для своїх московських земляків насичену концертну програму, в якій взяли участь лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів і фестивалів.

В Москві нині працює багато полтавців - у різних сферах життя російської столиці. Бажання об'єднатися та поділитися спогадами про рідний край спонукало їх створити у Москві Полтавське земляцтво. Організовувалось воно 2 роки, і ось, нарешті, на 27 липня була призначена презентація Полтавського земляцтва в Москві - з офіційною частиною та масштабною концертною програмою, в якій взяли участь полтавські артисти, спеціально запрошені до російської столиці.

Презентація Полтавського земляцтва проходила за фінансової підтримки мецената Валерія Раздорожнього у стінах Московської академії економіки та права. Офіційну частину презентації Полтавського земляцтва в Москві відкрив ректор Московської академії економіки та права Володимир Буянов. До його побажань приєдналися представники земляцтв інших міст України.

Зокрема, міський голова Полтави Андрій Матковський подарував Полтавському - московському земляцтву Решетилівський гобелен, згорнутий в "цукерку", та презентаційний матеріал про регіон. Звучали сподівання, що відтепер співпраця – в тому числі й інвестиційна – отримає неабиякий поштовх.

На презентації Полтавського земляцтва в Москві виступили полтавці Влад Герасименко, Руслан Христиченко, юна Наталка Шинкаренко, вокальний квартет "Полтава", заслужена артистка України Наталія Хоменко, вокально-інструментальне тріо "Поляниці" з Києва та легендарні "Краяни". Останні кілька разів виходили "на біс". А сам концерт, загальними зусиллями всіх присутніх, тривав до другої години ночі.

До речі, очолив земляцтво відомий космонавт Павло Попович, а до його складу ввійшли багато знаних не тільки в Москві, а й у світі людей. У своїх виступах майже всі відзначили, що відтепер співпраця  між земляцтвом та органами влади не просто стане міцнішою, а  вийде на якісно новий рівень. Так, представники земляцтва обіцяли допомагати у відзначенні 70-річчя з дня утворення Полтавської області, інших визначних дат у житті нашого краю ”. Крім вітань, зокрема, керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Соловей почастував усіх величезним полтавським короваєм, випеченим з пшениці нового врожаю, та подарував гобелен ручної роботи з Решетилівщини.

http://www.regionnews.poltava.ua/index.php?go=News&in=view&id=2728 

30.07.2007

У Москві презентували Полтавське земляцтво

Полтавська делегація на чолі з міським головою Андрієм Матковським відвідала офіційне відкриття і презентацію Полтавського земляцтва в російській столиці.

Як повідомили у прес-службі Полтавського міськвиконкому, у Москві нині працює багато полтавців - у різних сферах "життя" російської столиці. Бажання об`єднатися та поділитися спогадами про рідний край спонукало їх створити у Москві Полтавське земляцтво. Організовувалось воно два роки, і ось, нарешті, на 27 липня була призначена презентація Полтавського земляцтва в Москві - з офіційною частиною та масштабною концертною програмою, в якій взяли участь полтавські артисти, спеціально запрошені до російської столиці.

Презентація Полтавського земляцтва проходила у стінах Московської академії економіки та права. Міський голова Полтави А.Матковський подарував Полтавському земляцтву в Москві Решетилівський гобелен та презентаційний матеріал про регіон. Мер висловив сподівання, що відтепер співпраця – в тому числі й інвестиційна значно активізується.

31.07.07

http://www.obozrevatel.com/news/2007/7/30/182459.htm

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка