lessphp error: variable @inputHeight is undefined: failed at ` margin-bottom: 10px;` /home/kobzaua/kobza.com.ua/www/templates/kobza/less/template.less on line 132 Повідомлення про скорочення матеріалу на сайті у зв’язку зі скроченням бюджету
Василь Коломацький, головний редактор

Заклик до спонсорів: збільшіть зону Свободи у Росії!

Дорогі читачі!

Завершився старий рік, настав новий 2016 рік. Настав час приймати бюджет-2016. На жаль, можна констатувати, що в минулому році сайт утримувався із двох основних джерел: особистих пожертв головного редактора сайту Василя Коломацького (Канада) і пожертв Ліги Українців Канади (Торонто, Канада). Також пожертву на створення «Дослідження про БУЛ» нам надав професор Юрій Даревич (Торонто). В минулі роки нам допомагали й інші спонсори із Росії, які в цьому році, з різних причин, не змогли це зробити. В минулі роки наш річний бюджет приблизно становив 2,500-2,700 ам. дол. В цьому році зібрати подібний бюджет, виходячи з двох наявних джерел, не можливо.

Таким чином, якщо ми в наступні місяці не отримаємо приємних новин від наших спонсорів, ми приймаємо бюджет на рівні 1,600 ам. дол. Це означає, що витрати на редагування і оформлення матеріалу скорочуються з 1,600 ам дол, до 700 ам. дол., тобто більш ніж удвічі. Це означатиме, що «Кобза» у 2016 році випускатиме вдвічі менше матеріалу порівняно з усіма минулими роками. Замість щоденного оновлення ми матимемо змогу публікувати лише 3-4 матеріали на тиждень (для прикладу, цього тижня ми публікуємо три матеріали).

Зрозуміло, що ця ситуація нас турбує. В той час, яксама Росія починає поступово прокидатися від летаргічного сну нід назвою #кримнаш, і громадяни починають виходити на вулиці із протестами проти погіршення умов життя, єдиний сайт українців Росії федерального рівня мав би бути активним і нести українцям свіжу інформацію, писати про їх права, а також пояснювати демократичній спільноті Росії вимоги української діаспори. Буде прикро, якщо в цей вирішальний 2016 рік «Кобза» зменшиться удвічі, тим самим даючи змогу ворогам діаспори стверджувати про нашу слабкість і відсутність підтримки. Це було б нелогічним.

Ми звертаємося до всіх українців-демократів, до порядних свідомих українців, до борців із авторитарним гебістським російським режимом, з проханням підтримати наш сайт фінансово. Для нормальної роботи у 2016 році нам не вистачає 1,000 ам. дол. Будь ласка, підтримайте наш сайт фінансово і таким чином збільшіть зону Свободи у Росії! Громадянам Росії потрібні вільні зони, де можна вільно дихати, сперечатися, шукати шляхи до Свободи. «Кобза» є одним із таких оазисів. У цьому році нам виповниться 15 років, ми несемо цю місію всі ці роки.

Якщо ви пожертвуєте 100 ам. дол., це означатиме двадцять нових публікацій. Якщо ви пожертвуєте 210 ам. дол, це гарантуватиме місяць роботи сайту.

Ми сподіваємося на вашу підтримку, дорогі читачі і симпатики сайту!

Василь Коломацький,

головний редактор,

«КОБЗА – українці Росії»

На світлині: Василь Коломацький, головний редактор.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Вхід

Останні коментарі

Обличчя української родини Росії

Обличчя української родини Росії

{nomultithumb}

Українські молодіжні організації Росії

Українські молодіжні організації Росії

Наша кнопка